Sistem Kedai Online

Jika anda mempunyai produk yang boleh dihantar secara pos kepada pelanggan atau perniagaan yang mempunyai banyak kategori produk, pakej ini adalah yang terbaik untuk anda. Selain itu, sistem eCommerce ini boleh diubah suai menjadi katalog, membolehkan penjual menarik pelanggan untuk mengunjungi kedai mereka sendiri. Perniagaan fesyen dan pakaian (seperti baju, pakaian kanak-kanak, tudung, brooch, beg), bahan bacaan, barangan komputer, makanan (seperti rempah segera dan makanan kering), dan produk kesihatan (seperti minuman kesihatan, herba tempatan, vitamin tambahan) adalah contoh perniagaan yang sesuai dan paling popular yang dijual secara online pada masa kini.

Laman Web Kedai Online Standard

Laman e-komersial ini dibina mengikut piawaian global. Selepas mendaftar sebagai ahli di laman web, pelanggan boleh secara automatik melakukan pembelian. sistem pembayaran yang memudahkan anda dan pelanggan anda Pengalaman kami dalam memasarkan produk ke pasaran global memberi anda peluang untuk mendapatkan nasihat tanpa kos.

Ciri-Ciri Ecommerce

Berikut adalah salah satu ciri web eCommerce.

Sistem e-dagang antarabangsa

Format yang kami gunakan untuk sistem eCommerce kami adalah antarabangsa. Ia menunjukkan kepada pelanggan bahawa syarikat anda serius dan profesional, memberi kepercayaan kepada pelanggan yang baru membeli.

Sistem pendaftaran web mudah dan selamat

Setelah mendaftar, pelanggan boleh mula membeli sesuatu. Web akan mengira kos penghantaran secara automatik selepas pelanggan memasukkan alamat. Sistem pendaftaran berasaskan pengaktifan akaun memastikan bahawa e-mel tidak dihantar kepada tapak web penjual. Selain itu, pelanggan boleh memasukkan seberapa banyak alamat penghantaran untuk memudahkan penghantaran pesanan ke mana-mana lokasi. Oleh itu, pelanggan tidak perlu memberikan butiran mereka setiap kali mereka membeli sesuatu.

Logo untuk pembayaran, penghantaran dan perkara lain

Bergantung pada keperluan dan kesesuaian perniagaan anda, gambar ini akan dibuat untuk anda tanpa kos.

Status Secara Online

Jumlah pelawat yang berada dalam talian dimaklumkan oleh sistem.

Counter Pengunjung

Sistem mencatat bilangan orang yang melawat laman web anda setiap hari, minggu, bulan dan tahun.

Live Chat (Bantuan)

Sistem yang membolehkan anda berinteraksi dengan pelawat secara langsung

Blog dan Berita

Untuk mereka yang ingin lebih dekat dengan pelanggan dan menulis tentang aktiviti, update dan promosi terkini perniagaan anda, ruangan ini adalah tempat yang betul. Laman web yang sentiasa dikemaskini oleh pemilik boleh muncul dalam tangga carian Google dan menarik lebih ramai pelawat.

Form Panggilan (Contact Form)

Borang Pertanyaan: Pelanggan mempunyai peluang untuk meminta maklumat lanjut melalui borang yang akan dihantar secara automatik ke email pemilik web.

Lain-lain

  • Satu tahun hosting dan domain percuma
  • Akaun melalui email
  • Tiada Had untuk Bilangan Produk yang Dibenarkan
  • Peta Google
  • Google Adsense—hanya untuk laman web dalam bahasa Inggeris
  • Editor konten yang sangat mudah digunakan
  • Online Training & Support: bimbingan dan tutorial yang dipersonalisasi melalui email
  • Google Analytics